Η εμφάνιση των Rainbow Dancers στο Back To The 80s

Η εμφάνιση των Rainbow Dancers στο Back To The 80s

/

Σαββατο 2 Μαρτίου 2019, 20:30

Μια υπέροχη συνεργασία που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Ο πολιτιστικός σύλλογος Just Voice και οι χορευτική ομάδα Rainbow Dancers ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα υπέροχο αποκριάτικο event.

Τραγούδι και χορός ενώνονται σε ένα μοναδικό show με θεματική τα αξέχαστα τραγούδια των 80’s. Live εκτελέσεις από τους μαθητές του just Voice και μοναδικές χορογραφίες από τον Δημήτρη Κοκκώνη και τις ομάδες του Rainbow Dance.

Φέτος όμως αλλάζουμε τα δεδομένα και μοιραζόμαστε την διασκέδαση και με τους φίλους μας καθώς μετά το δίωρο show θα ακολουθήσει και αποκριάτικο πάρτι με χορό και διασκέδαση για όλους.

Όλα αυτά στο Black Box Methodia στον Κεραμεικό Αγίου όρους 15 (μεγάλη η χάρη του).

Φέτος οι Rainbow Dancers πραγματικά έχουν δουλέψει σκληρά για αυτήν την υπέροχη θεματική με αγαπημένα τραγούδια από τα 80’s.

Μην χάσει κανένας 15 μοναδικές χορογραφίες σε:

 1. What a Feeling: H Θεανώ Πυροβολισιάνου και η Νικολέτα – Μαρία Λάγκα σε ένα υπέροχο Flashdance
 2. Black Velvet: Solo sexy floor dance choreography από τον Δημήτρη Κοκκώνη
 3. La Isla Bonita: Μια μοναδική χορογραφία για πρώτη φορά queer salsa με τον Δημήτρη Κοκκώνη, Κωνσταντίνο Φρούντα και την Χαρούλα – Μαρία Πανέρη.
 4. Girls just wanna have fun: Μια υπέροχη line dance choreography με τους Δημήτρη Κοκκώνη, Θεανώ Πυροβολισιάνου, Νικολέτα-Μαρία Λάγκα και Φλωριάννα Τασοπούλου.
 5. Brother Louie: Mια ξεκαρδιστική Disco με τους Δημήτρη Κοκκώνη, Γιώργος Κετικίδη, Φωτεινή Σαββίδη και Φλωριάννα Τασοπούλου.
 6. Like a Virgin: Ο Δημήτρης Κοκκώνης και ο Κωνσταντίνος Φρούντας στην ομώνυμη χορογραφία από το show της Madonna “Truth or Dare”.
 7. So emotional: Όλη η ομάδα υποστηρίζει τον συμμαθητή μας Δημήτρη Καραγιαννίδη σε μια μοναδική χορογραφία.
 8. Total eclipse of the heart: Ένα έντονα συναισθηματικό solo από τον Δημήτρη Κοκκώνη
 9. Conga: O Δημήτρης Κοκκώνης σε ένα μοναδικό Drag debut.
 10. Ghostbusters: Μια ξεκαρδιστική χορογραφία με τους Παρασκευή Μπαρμπούτση, Γιώργο Κετικίδη, Φωτεινή Σαββίδη και Φλωριάννα Τασοπούλου.
 11. Time after time: It’s a family thing.
 12. Express Yourself: Ο Δημήτρης Κοκκώνης, η Παρασκευή Μπαρμπούτση, ο Κωνσταντίνος Φρούντας  και η Χαρούλα – Μαρία Πανέρη στην ομώνυμη χορογραφία από το show της Madonna “Truth or Dare”.
 13. It must have been Love: Queer Rumba από τον Δημήτρη Κοκκώνη και την Χαρούλα – Μαρία Πανέρη.
 14. Thriller: Όλη η ομάδα πεθαίνει για να αναστηθεί πιο πεινασμένη από ποτέ σε μια χορογραφία εμπνευσμένη από το ομώνυμο video clip του Michael Jackson!
 15. Και τέλος το μεγάλο μας finale με όλους τους μαθητές του Just Voice.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Είσοδος με μπύρα η κρασί 10 ευρώ.