Rainbow Latin Blue Party

Rainbow Latin Blue Party

/

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, 21:30 – 02:00

 

Συνεχίζουμε τα Latin Party μας και αυτόν τον μήνα με ανανεωμένο κέφι.

 

Σε αυτό το πάρτι ξεκινάμε μια νέα Rainbow παράδοση με τις ολοκαίνουργιες χρωματικές μας θεματικές. Κάθε μήνας θα έχει και ένα χρώμα του ουράνιου τόξου. Ο Νοέμβριος είναι ο μπλε μήνας.

 

https://gr.pinterest.com/pin/502362533410255681/

Το μπλε στην Rainbow σημαία συμβολίζει την ηρεμία την τέχνη και την αρμονία. Από αυτό εμπνεόμαστε και σας καλούμε να φορέσετε κάτι μπλε σε αυτό το πάρτι. Ένα outfit, ένα blue make up, ένα αξεσουάρ ή ότι θα ενισχύσει αυτήν την χρωματική νότα στο πάρτι.

 

Η Maria Karageorgou και ο Carlos Dall’Asta ανοίγουν της πόρτες του Danzarin ενός μοναδικού χώρου ο οποίος μεταδίδει απόλυτα την αύρα, την ζεστασιά και την εξαίσια αισθητική της καρδιάς ενός καλλιτέχνη. Θεσσαλονίκης 17 στον Κεραμεικό.

 

Όπως πάντα θα ξεφαντώσουμε με ρυθμούς Salsa, Bachata, Merengue, Reggaeton, Mambo, Cha-cha-cha, Rumba, Rock & Roll και Tango. Στις μουσικές επιλογές ο Δημήτρης Κοκκώνης με μια ανανεωμένη μουσική λίστα και καινούργιες χορογραφίες.

 

Ελάτε να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Δεν χρειάζεται υψηλό επίπεδο στον χορό αρκεί να έχεις διάθεση να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους.

Επίσης έχουμε ανανεωμένη τιμή εισόδου 2 ευρώ φθηνότερα για όλους.

 

Είσοδος με 5 ευρώ με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό. Θέλουμε τα Rainbow πάρτι να είναι προσιτά για όλους.

Μην το χάσετε! 

 

 

Θεσσαλονίκης 17 – Πετράλωνα
211 4097741

 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin