Rainbow Latin Red Party

Rainbow Latin Red Party

/

Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 21:30

 

Το πάρτι των Rainbow Dancers για τη νέα χρονιά είναι γεγονός και αυτήν την φορά ο καινούργιος χρόνος μας μας βρίσκει όλους ντυμένους στα πιο γιορτινά μας κόκκινα.

 

Η Maria Karageorgou και ο Carlos Dall’Asta ανοίγουν της πόρτες του Danzarin ενός μοναδικού χώρου ο οποίος μεταδίδει απόλυτα την αύρα την ζεστασιά και την εξαίσια αισθητική της καρδιάς ενός καλλιτέχνη.

 

Aπό τις 21:30 μέχρι τις 02:00 θα ξεφαντώσουμε με ρυθμούς Salsa, Bachata, Merengue, Reggaeton, Mambo, Cha-cha-cha, Rumba, Rock & Roll και Tango.

 

Μην ξεχνάμε φυσικά και την κοπή της πίτας μας για την υποδοχή της νέας χρονιάς στις 00:00. Ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έναν δωρεάν μήνα σε όποιο τμήμα της σχολής θέλει (ή απλά να πνιγεί από το φλουρί).

 

Θα υπάρξει φυσικά και η ετήσια λοταρία μας με πολλά μεγάλα δώρα από όλες τις LGBTQI+ οργανώσεις της Αθήνας και φυσικά τον καθιερωμένο πίνακα παζλ.

 

Ελάτε να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε τα βήματα. Απλά να έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε έστω και πίνοντας το κρασί σας και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

 

Είσοδος με 5 ευρώ με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό.

 

Μην το χάσετε!Μην το χάσετε!

 

 

 

Θεσσαλονίκης 17 – Πετράλωνα
211 4097741

 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin