Χορεύοντας θα περάσει και αυτό!

Χορεύοντας θα περάσει και αυτό!

/

Αγαπητοί μαθητές δυστυχώς λόγω της κατάστασης η οποία επικρατεί τον τελευταίο καιρό με την παγκόσμια πανδημία του Covid-19, η ομαλή λειτουργία των μαθημάτων διακόπηκε απότομα, όπως πολλά άλλα πράγματα που έφερναν χαρά στην πραγματικότητά μας. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να επανέλθει πλήρως η λειτουργία της ομάδας ειδικά όσον αφορά τα ομαδικά μαθήματα εφ’ όσον ο κίνδυνος μετάδοσης είναι υπαρκτός.

 

Η ιδέα μας για να συνεχίσουμε όσο μπορούμε να χορεύουμε και να κάνουμε ένα από τα πράγματα που αγαπάμε, για να γίνει αυτή η κατάσταση πιο υποφερτή, είναι η εξής:

 

Αρχικά θα πραγματοποιούνται μόνο ιδιαίτερα μαθήματα με κόστος 12 ευρώ την ώρα για όποιον ενδιαφέρεται σε οποιοδήποτε είδος χορού με τον Δημήτρη Κοκκώνη.

 

Για τους μαθητές που μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα για ιδιαίτερο μάθημα έχουμε μια πρόταση η οποία είναι η πιο ασφαλής και εφικτή αυτή τη στιγμή. Για όποιον ενδιαφέρεται λοιπόν θα δημιουργηθούν μονόωρα τετραμελή τμήματα στα οποία θα διδάσκονται χορογραφίες Reggaeton – Commercial οι οποίες δεν απαιτούν την επαφή μεταξύ μαθητών, είναι ατομικές, δηλαδή ο κάθε μαθητής θα χορεύει στην απαιτούμενη απόσταση ο ένας από τον άλλον. Οι χορογραφίες Reggaeton – Commercial θεωρούνται δυναμικές χορογραφίες οι οποίες γυμνάζουν το σώμα ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στην εκμάθηση κινησιολογιών και χορευτικών τεχνικών. Ένα παράδειγμα τέτοιων χορογραφιών είναι το Fuego της Ελένης Φουρείρα καθώς και οι χορογραφίες που κάθε χρόνο παρουσιάζει η ομάδα στο Pride. Το κόστος θα παραμείνει 4 ευρώ ανά ώρα και τα τμήματα θα δημιουργηθούν ανάλογα με τη συμμετοχή και με τις ώρες που θα βολεύουν τα μέλη της ομάδας.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή και συσταθούν τα τμήματα καλέστε στο (+30) 6984 265 175 ή στείλτε email στο dimkokcar@gmail.com.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin