Μάθημα με τα νέα δεδομένα

Μάθημα με τα νέα δεδομένα

/

Έναρξη μαθημάτων 29 Σεπτεμβρίου 2020

 

Βάσει της καινούργιας πραγματικότητας μέσα στην οποία ζούμε, αντιμετωπίζοντας όλοι μαζί την πανδημία του Covid-19, ο τρόπος της λειτουργίας των μαθημάτων του Rainbow Dance αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμοστεί.

 

Μέχρι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα, σε όλα τα τμήματα θα πρέπει να ακολουθούνται τα μέτρα προστασίας, να υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχής και να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των μαθητών.

 

Τα μαθήματα Latin και τα μαθήματα του Tango. που είναι μαθήματα ζευγαρωτού χορού, θα ανασταλούν και τη θέση τους παίρνουν τα δύο τμήματα τεχνικής. Σε αυτά τα μαθήματα θα δουλεύεται η τεχνική του κάθε χορού η οποία θα ασκείται χωρίς να έρχονται σε επαφή οι χορευτές μέσα από ειδικές ασκήσεις αλλά και ατομικές χορογραφίες που αποτελούνται από συνδυασμούς βημάτων.

 

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το αγαπημένο είδος χορού μας ενώ ταυτόχρονα ασκούμαστε, βελτιωνόμαστε και γινόμαστε πιο δυνατοί για τη στιγμή που θα μας επιτραπεί ξανά να ενώσουμε τα χέρια μας.

 

Όλα κάποια στιγμή περνάνε και στη Rainbow Dance έχουμε μάθει να τα περνάμε όλα με χορό.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin